Uncategorized
Kom sporten bij de vrouwelijke sportschool!

Kom sporten bij de vrouwelijke sportschool!

Wanneer je van sporten houdt, en vrouw bent, kun je komen sporten bij een Sportschool voor vrouwen Schiedam! Samen met lotgenoten werk je aan jouw fysieke en mentale gezondheid middels hippe workouts! Dus ben je een vrouw, en heb je wat kilootjes te veel? Wil je meer energie? Wil je van de zomer weer in je bikini het strand op? En houd je van sporten samen met anderen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met een Sportschool voor vrouwen Schiedam en informeren naar de opties voor jou. Wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten kun je je aanmelden voor een proefles, en starten met werken aan jouw gezondheid!

Alleen of in groepsverband

Wanneer je komt sporten bij een Sportschool voor vrouwen in Schiedam is het mogelijk om alleen te komen sporten of in groepsverband. Wanneer je alleen komt sporten kun je begeleid worden door een fitnessinstructeur en kan er een trainingsschema op maat voor je gemaakt worden waarbij je elke week aan je conditie werkt. Bijvoorbeeld middels krachttraining en pilates. Diverse groepslessen kun je ook volgen zoals steps en fitness. Door op muziek te bewegen met anderen zorgt dit voor een plezierig uurtje sporten. En tijdens het sporten kun je trouwens ook gebruik maken van gratis kinderopvang bij een Sportschool voor vrouwen in Schiedam!

Waarom sporten?

Misschien zie je er tegenop je aan te melden bij een Sportschool voor vrouwen in Schiedam. De drempel is misschien hoog. Maar wist je dat sporten heel veel voordelen met zich meebrengt? Je kunt je bijvoorbeeld even los maken van je dagelijkse leven. Ook verhoogt het je stofwisseling. Bovendien slaap je beter, het is goed tegen piekeren. Je zult je er sterker, fitter en weerbaarder door voelen zodat je de dag beter aan kunt! Bovendien voer je er stresshormonen mee af. In verband met de corona zijn de sportscholen dus nog even gesloten maar treur niet, veel lessen worden nu online gegeven. Informeer bij een Sportschool voor vrouwen Schiedam of dat bij hen ook tot de mogelijkheden behoort. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *